Se coc ardeii. Dupa ce s-au perpelit pe toate partile se iau de coada si se pun intr-un vas cu capac. Se ;asa cinci minute asa dupa care se curatade
Se coc ardeii. Dupa ce s-au perpelit pe toate partile se iau de coada si se pun intr-un vas cu capac. Se ;asa cinci minute asa dupa care se curatade coaja si pun in alt vas. Se curata de seminte. Nu clatiti ardeii in apa, ca li se pierde aroma. S taie fasii i-am facut fasiute si se aseaza intr-un vas. Curatam cateva cepe se toaca si pune la calit.
Dam si rosii pe razatoare, fara coaja, cand ceapa e sticloasa si inmuiata bine se adauga sucul de la rosii si se lasa acolo sa clocoteasca. Adaugam ardeii si ii lasam sa se imbine cu celelate legume la foc relativ domol.
Se servesc cu mamaliguta si mujdei.
Pofta buna!
Reteta Ardei copti cu mamaliguta a fost propusa de Lapona Enigel pe forum culinar.ro
Alte retete cu ardei gasiti aici:
Ardei cu soia,
Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,
Inele de ardei umpluti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii