Am dizolvat mierea in laptele cald (am folosit 180 ml lapte in loc de apa+2 lg. lapte praf). Am desfacut drojdia (am avut numai 17g) cu putin lapte ca
Am dizolvat mierea in laptele cald (am folosit 180 ml lapte in loc de apa+2 lg. lapte praf).
Am desfacut drojdia (am avut numai 17g) cu putin lapte cald; separat am amestecat faina cu sarea, am adaugat deasupra uleiul (eu am pus 2 lg.), restul de lapte, oul si zeama de lamaie.
La urma, am adaugat si drojdia
Am lasat la crescut sa-si dubleze volumul.
Am impartit aluatul in 12 suvite si am impletit in 6, 2 painici.
Le-am lasat la crescut pana si-au dublat volumul, cam 30 minute,
le-am uns cu ou si presarat seminte si le-am pus la copt, la 200 gradeC, pentru 30 minute.
Pofta buna!
Reteta Paine cu orez a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alta reteta cu de paine Paine neagra
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii