Preparate sarate

Reteta culinara Pateuri cu branza sarata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
bea_medro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede.

ingrediente

   1 pachet foietaj 2 oua 100 g branza sarata

mod de preparare

Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede. Se decongeleaza foietajul, se intinde o foaie, se unge cu oul batut apoi se rade branza pe razatoarea mica deasupra foii intinse. Se taie foaia fasii apoi dreptunghiuri de aproximativ 5 cm. Se indoaie dreptunghiurile mici si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung pateurile deasupra cu oul batut. Se coc la inceput la foc puternic, apoi dupa ce s-au umflat, se coc la foc mic aproximativ 15 min.

Se servesc ca si aperitiv.

Incearca si Turta de Paste
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza sarata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite