Preparate sarate

Reteta Pirogi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul la framintat pina se dezlipeste de v

ingrediente

Aluatul:
   50 g drojdie
   500 ml lapte
   50 g unt (margarina)
   2 lingtze zahar (daca le faceti cu fructe
   puneti mai mult)
   2 lingtze sare
   300 g faina de graham
   420 g faina speciala
   ou pt uns
   Umplutura 1: chebab de pui (semipreparat) pe care l-am taiat patratele
   ciuperci (congelate) taiate si ele
   1 ceapa taiata marunt
   2 linguri sos de soia
   2 linguri ulei de masline
   condimente
   verdeturi
   Umplutura cu brinza:cascaval ras
   brinza mozzarela
   rosii uscate (in ulei)
   busuioc
   piper

mod de preparare

Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul la framintat pina se dezlipeste de vas. Se lasa la dospit vreo 40 min.


Ingredientele pentru umplutura 1 le-am pus in tigaie, la foc mic, si le-am ametit de cap.


A crescut si coca. O punem pe masa si taiem bucati pe care intindem rotunde. Punem o lingura de umplutura, ungem marginile cu ou (ca ssa se lipeasca mai bine), indoim si presam cu furculita.


Terminam de impachetat, le ungem cu ou, le mai lasam 20 minute (pina se incinge cuptorul). Le coacem la 225 gr 12-15 minute.
Pofta buna!





Reteta Pirogi a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro





Alte retete gasiti aici:


Pateuri cu ricotta si spanac,


Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,


Pateuri cu ciuperci
Incearca si Suberek
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirogi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite