O reteta pentru gusturi rafinate. Este gata in numai 5 minute, suficient pentru ca savoarea ingredientelor sa se intrepatrunda. Pentru un plus de aroma, alege Blatul Pizza casei cu usturoi si ierburi aromatizate.
Intinde smantana de gatit pe blatul de pizza.
Taie emmentaler-ul, cheddar-ul si branza Brie cubulete;
Dispune emmentaler-ul si cheddar-ul pe blatul de pizza;
Adauga frunzele de busuioc peste;
Presara piper negru pe deasupra;
Pune apoi cubuletele de Brie;
Rupe bucati de gorgonzola si pune-le deasupra;
Unge o tava de pizza cu putin ulei si pune pizza in ea;
Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 5 minute;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaSunt un fel de işlere puţin modificate.Au fost foarte bune,poate doar ciocolata cam prea amăruie pentru gustul nostru.O...
Biscuiţi cu nucă şi ciocolatăIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii