Preparate sarate

Reteta Saratele de cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen.

ingrediente

   250 g. cascaval
   200 g. faina
   1 lingurita boia
   sare
   200 g. unt rece
   1 galbenus
   sare sau susan
   chimen pentru presarat deasupra.

mod de preparare

Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen. Se framanta un aluat din cascavalul ras, faina, un praf de sare, 1 lingurita boia si unt in fulgi. Se face o bila care se infasoara in folie si se da la frigider 60 minute. Apoi, se intinde aluatul in foaie de 1 cm si se taie fasii care se rasucesc si se coc. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se ung betisoarele cu galbenus batut, se presara dupa gust cascaval, sare, chimen sau susan si se coc 20 de minute.


Se servesc ca aperitiv.

Incearca si Saratele de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.