Supe si ciorbe de post

Reteta Bors de fasole uscata

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
gatire reteta 2h:10m 
Oana-nicoleta Murarasu postat de
Postat pe: 28-11-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Reteta acesta o stiu din cartea veche de bucatarie a mamei. Aici sunt unele din cele mai bune retete.

ingrediente

3 portii

   300 g fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 3 cepe, patrunjel verde, cimbru, sare, bors si leustean.

mod de preparare

Se alege fasolea, se spala, se tine in apa rece pana a doua zi, se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se schimba apa (acesta pentru a indeparta gazele). Cand pielita este plesnita, se pune ceapa tocata marunta, zarzavatul taiat firisoare sau ras pe razatoare si sare. Cand este complet fiarta se pun rosiile si verdeturile.
Incearca si Supa crema de napi cu praz - pregatita cu blenderul Oster
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole uscata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe si ciorbe de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.