Sunt un deliciu acesti bureti vineciori de padure....chiar n-ai nevoie de carne....declara o carnivora convinsa....
Mai intai spalam bine buretii sub jet de apa sa cada toate impuritatile. Apoi ii asezam intr-un vas de ceramica, presaram delikat, piper, apoi adaugam uleiul si apa si dam la cuptor cca 30 min.
Curatam usturoiul si apoi il zdrobim, dupa 30 min scoatem vasul din cuptor si presaram usturoiul, mai lasam cca 10-15 min sa se patrunda si usturoiul.
Se scoate din cuptor si se presara patrunjel. Se mananca cu mamaliguta rece daca ei sunt calzi sau cu mamaliga calda daca ei sunt reci, sunt deliciosi oricum.....

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii