Supe si ciorbe de post

Ciorba de fasole

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 2h 
anca e. voicu postat de
Postat pe: 21-03-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de Fasole Verde (Reteta Video)"
 
Ciorba taraneasca de fasole cu paine prajita, pentru un pranz de Post.

ingrediente

10 portii

   500 g fasole boabe
   3 cepe
   1 morcov
   1 ardei gras
   sare dupa gust
   4 linguri de rosii cubulete la cutie
   1 lingurita de bulion
   patrunjel proaspat pentru decor

mod de preparare

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole, se adauga cam 3 litri de apa. Cand este aproape fiarta, se adauga o ceapa, ardeiul, morcovul si rosiile toate taiate marunt si sare dupa gust. Cand este totul fiert, se calesc separat cele 2 cepe, iar cand devin aurii, se pune peste ele o lingurita de bulion dizolvat in putina apa, apoi se toarna inapoi in ciorba si se mai lasa la fiert sa dea cateva clocote. Se mai lasa cam 5 minute, apoi se ia de pe foc. Se serveste cu paine prajita.

Pofta Buna!

Incearca si Ciorba de loboda
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe si ciorbe de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite