Tocanita de ciuperci (de post)

O tocanita delicioasa, sanatoasa si de nerefuzat

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie
Tocanita de ciuperci (de post)

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 4 cepe
  • o capatana mica de usturoi
  • ardei gras rosu si verde(eu am avut congelat)
  • 250 ml suc de rosii
  • o cescuta de apa
  • boia
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • o legatura marar

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa si usturoiul ,le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru cca5 minute. Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate, spalate si feliate. Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru cca 10 minute, dupa care punem sucul de rosii,apa,boia,condimentam cu sare si piper si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute pana sosul scade si se ingroasa. La sfarsit adaugam marar verde. Servim tocanita alaturi de mamaliguta. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci