Ciupercile umplute cu ceapa si usturoi sunt mancaruri de post ce pot fi servite ca si aperitive. Se spala ciupercile si se indeparteaza coditele. Coditele se toaca marunt.
Ciupercile umplute cu ceapa si usturoi sunt mancaruri de post ce pot fi servite ca si aperitive. Se spala ciupercile si se indeparteaza coditele. Coditele se toaca marunt.
Se toaca ceapa si se caleste usor,apoi se adauga si coditele pentru a se cali usor.Cu acesta se umplu palariutele.Se pun la tava si se dau la cuptor.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii