Biluta de orez este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se fierbe orezul si cand e gata se lasa la racit. Ciocolata se topeste.
Biluta de orez este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se fierbe orezul si cand e gata se lasa la racit.
Ciocolata se topeste.
Punem orezul, ciocolata, cacaua, stafidele, nuca de cocos, si esenta in robot sau blender si mixam.
Apoi incepem sa modelam bilutele, punand in mijlocul lor cate o visina.
Bilutele de orez se tavalesc prin nuca de cocos si se servesc de preferinta reci.
Asta este varianta de post a bilutei de orez, cealalta varianta ar fi sa preparam orezul cu lapte in loc de apa. Inafara de asta, putem adauga si putina frisca lichida daca e prea tare compozitia.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii