Aceasta reteta de paste cu vinete si seminte de vin, face parte din mancarurile moderne de post. Ingredientele sunt vesele si variate, aromele se imbina de minune, iar rezultatul este unul delicios, si de post.
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti vinetele si ceapa timp de 8-10 minute pana se inmoaie si devin aurii. Adaugati semintele de pin si usturoiul si caliti-le timp de 2 minute. Amestecati pasta de tomate si supa de legume si mai lasati pe foc 5 minute.
Intre timp fierbeti pastele cu multa sare, dupa indicatiile de pe ambalaj.
Scurgeti pastele si puneti-le in tigaie. Adaugati sosul si maslinele, asezonati cu sare si piper amestecand la foc moderat timp de 1 minut.
Pastele cu vinete si seminte de pin se servesc calde, cu patrunjelul tocat deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii