1. Ceapa se toaca marunt. Pestele se scurge de apa/ ulei. Se amesteca pestele cu ceapa, smantana, majoneza, sarea, piperul. 2. Frunzele de salata se a
1. Ceapa se toaca marunt. Pestele se scurge de apa/ ulei. Se amesteca pestele cu ceapa, smantana, majoneza, sarea, piperul.
2. Frunzele de salata se aseaza pe 4 farfurii. Rosia se taie in 4, Oul fiert se taie tot in 4.
3. Avokado se taie in jumatati, se scot samburii si se curata de coaja. Se ung bucatile de avocado cu sucul de lime / lamaie sa nu se innegreasca.
4. Se pune cite o jumatate de avokado pe frunzele de salata. Se pune umplutura deasupra, se decoreaza cu rosie, ou, masline, patrunjel.
Reteta propusa de Elena of Sweeden
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii