Avocado umplut cu ton

1. Ceapa se toaca marunt. Pestele se scurge de apa/ ulei. Se amesteca pestele cu ceapa, smantana, majoneza, sarea, piperul. 2. Frunzele de salata se a

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Avocado umplut cu ton

Ingrediente

  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 conserva ton (200 g)
  • 1/2 dl smantana groasa
  • 1/2 dl maioneza
  • sare
  • piper
  • 4 frunze da salata
  • 1 rosie
  • 1 ou fiert tare
  • 2 avocado mari
  • suc de lime sau lamaie
  • masline
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Ceapa se toaca marunt. Pestele se scurge de apa/ ulei. Se amesteca pestele cu ceapa, smantana, majoneza, sarea, piperul.

2. Frunzele de salata se aseaza pe 4 farfurii. Rosia se taie in 4, Oul fiert se taie tot in 4.

3. Avokado se taie in jumatati, se scot samburii si se curata de coaja. Se ung bucatile de avocado cu sucul de lime / lamaie sa nu se innegreasca.

4. Se pune cite o jumatate de avokado pe frunzele de salata. Se pune umplutura deasupra, se decoreaza cu rosie, ou, masline, patrunjel.

Reteta propusa de Elena of Sweeden

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori