1. Ceapa se toaca marunt. Pestele se scurge de apa/ ulei. Se amesteca pestele cu ceapa, smantana, majoneza, sarea, piperul. 2. Frunzele de salata se a
1. Ceapa se toaca marunt. Pestele se scurge de apa/ ulei. Se amesteca pestele cu ceapa, smantana, majoneza, sarea, piperul.
2. Frunzele de salata se aseaza pe 4 farfurii. Rosia se taie in 4, Oul fiert se taie tot in 4.
3. Avokado se taie in jumatati, se scot samburii si se curata de coaja. Se ung bucatile de avocado cu sucul de lime / lamaie sa nu se innegreasca.
4. Se pune cite o jumatate de avokado pe frunzele de salata. Se pune umplutura deasupra, se decoreaza cu rosie, ou, masline, patrunjel.
Reteta propusa de Elena of Sweeden

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii