Salate de legume

Reteta Icre din fasole alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert fasolea inmuiata din ajun in apa rece cu sare. Cind s-a inmuiat, se scurge zeama (care se poate servi separat cu taitei), iar fasolea

ingrediente

   1/2 kg. fasole alba uscata
   ulei
   1 lamiie
   sare
   boia sau piper
   100 gr. masline
   1 buc. ceapa

mod de preparare

Se pune la fiert fasolea inmuiata din ajun in apa rece cu sare. Cind s-a inmuiat, se scurge zeama (care se poate servi separat cu taitei), iar fasolea se trece printr-o sita deasa. Pireul se freaca turnind ulei cu picatura, ca la maioneza. Cind este suficient de grasa se adauga zeama de lamiie, ceapa rasa, sare si boia pina capata culoarea roz ca icrele.
Se asaza pe un platou lung, se garniseste cu cite o gramajoara de masline tocate la distanta de 2-3 cm, alternind cu felioare subtiri de lamiie
Incearca si Salata de vinete cu maioneza de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre din fasole alba" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.