Se curata telina si se fierbe. Se fierb separat si cartofii in coaja, sparanghelul spalat si ouale. Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfa
Se curata telina si se fierbe. Se fierb separat si cartofii in coaja, sparanghelul spalat si ouale.
Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfac in frunze.
Intrun castron se asaza ouale taiate rondele, cartofii feliati, telina tocata, sparanghelul taiat si frunzele de andive.
Separat se face un sos din otet, ulei, piper si sare care se toarna peste legumele din castron.
Alte retete:Salata de papadie; Salata de oua cu sparanghel si ciuperci
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii