Salata de zucchini cu emmantaler este absolut delicioasa si hranitoare, iar familia ta o va indragi imediat.
Incepi prepararea prin a taia zucchini-ul in felii subtiri de aproximativ 2 mm, pe care le rumenesti frumos, pe ambele parti, intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine, le condimentezi asa cum iti place si le lasi sa se raceasca pe un prosoap de hartie, pentru a se absorbi uleiul in exces.
Emmantalerul se taie in betisoare de aproximativ 5 cm lungime, rosiile cherry se taie in patru, iar ceapa verde se taie rondele. Ouale le cureti frumos de coaja si le tai in 8 bucatele.
Intr-un castronel adaugi otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si mustarul pentru a pregati sosul pentru salata.
Intr-un bol mare pui feliile de zucchini, betisoarele de cascaval, rosiile cherry, ceapa verde şi maslinele, adaugi sosul si amesteci usor. Daca iti place mancarea mai condimentata, poti sa mai adaugi dupa gust sare, piper sau alte mirodenii.
Delicioasa salata cu emmantaler se pune in farfurii, se orneaza frumos cu bucatelele de ou si frunzele de hasmatuchi si se serveste celor dragi.
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe