Se curata, se spala si se fierbe fasolea. Se strecoara, se asaza in salatiera si se amesteca cu uleiul, otetul, sarea si usturoiul pisat si amestecat
Se curata, se spala si se fierbe fasolea. Se strecoara, se asaza in salatiera si se amesteca cu uleiul, otetul, sarea si usturoiul pisat si amestecat cu 2-3 linguri din apa in care a fiert fasolea Se garniseste cu citeva crengute de patrunjel verde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii