Salate de legume

Reteta Salata de macaroane cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se praje

ingrediente

   300 g paste
   250 g carne tocata
   200 g broccoli
   2 ardei
   unul rosu si unul verde
   2 dovelcei tineri
   2 morcovi
   100 g brinza
   un ou
   2 felii de piine
   patrunjel verde
   lapte
   faina
   ulei de masline
   1/2 pahar vin alb

mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins, se toarna peste ele vinul si se lasa pina scade lichidul. Legumele si pastele se fierb separat in apa sarata. Se pun pastele la scurs iar legumele se toaca. Si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca legumele cu perisoarele si pastele si se condimenteaza cu sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata.
Incearca si Salata de leurda cu ridichi
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de macaroane cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.