Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati morcovii felii, sucul de portocale si chimenul. Lasati tigaia pe foc mijlociu pana fierb morcovii (aproximat
Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati morcovii felii, sucul de portocale si chimenul.Lasati tigaia pe foc mijlociu pana fierb morcovii (aproximativ 25 minute). Daca sucul de portocale s-a evaporat, mai adaugati 100 ml. Servit cald sau rece.
Se poate servi ca aperitiv sau ca garnitura la o friptura de porc. Pofta buna! Reteta Salata de morcovi si chimen in suc de portocale a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii