Racii se fierb in apa clocotita cu sare, se iau apoi cozile, se piseaza si se freaca cu 100 gr unt. Se pun la fiert pentru 15 minute in 2 cesti din z
Racii se fierb in apa clocotita cu sare, se iau apoi cozile, se piseaza si se freaca cu 100 gr unt. Se pun la fiert pentru 15 minute in 2 cesti din zeama in care au fiert racii, apoi se strecoara si se lasa la racit. Din 100 gr unt si faina se prepara un rantas, se stinge cu 3 cesti din zeama in care au fiert racii, se adauga o lingurita de boia, untul amestecat cu cozile pisate de raci si putina zeama de lamaie.
Se serevste rece.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Placinta de dovleac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii