Bucatile de pui se pun in tigaia incinsa si se prajesc cam 15 minute, pana se rumenesc putin. In acest timp, taie ceapa solzisori, ardeii copti ii cureti de samburi si ii tai cubulete, la fel si ardeiul gras si branza. Rosiile le tai pe din doua.
Cand carnea e facuta, o lasi sa se raceasca, apoi pui toate ingredientele intr-un bol si amesteci. Condimentezi dupa gust. Eu n-am mai simtit nevoia decat de foarte putina sare (branza si maslinele erau oricum sarate) si nici de otet, fiindca se simtea numai cat trebuie cel de la ardeii copti, dar am pus busuioc, ador busuiocul!
Servesti cu paine prajita. Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe