Carne

Reteta Pulpa de gasca cu varza si boia afumata

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 5h 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpa de miel la cuptor (reteta video)"
 
>
• tocati varza de dimensiune potrivita
• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si asezonati bine

ingrediente

1 portii

   pulpa de gasca 1 buc (mai mare)
   varza alba - 1 buc mica
   boia afumata - 2 lingurite
   marar - 1/2 legatura
   bulion calitativ - 45 linguri
   apa - 150 ml
   ghimbir macinat - 1/4 lingurita
   sare si piper - dupa gust

mod de preparare

• tocati varza de dimensiune potrivita
• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si asezonati bine varza
• amestecati apoi varza cu bulionul intr-un castron separat, incapator
• indepartati excesul de grasime de pe gasca si asezonati-o cu putina sare si piper
• adaugati pulpa de gasca la baza slow cooker Crock Pot-ului 5.7 L Digital si puneti varza de jur imprejur
• adaugati apoi varza de jur imprejurul pulpei de gasca, adaugati apa si setati slow cooker Crock Pot-ului 5.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• tocati mararul marunt
• cu 15 min inainte de finalul programului reasezonati daca este cazul.

Pofta buna!
Incearca si Pulpa de vita cu fasole verde pastai
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de gasca cu varza si boia afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.