• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data
• taiati rosiile cherry in 4
• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data
• taiati-i cotorul cca 5-6 cm de la baza
• taiati cateii de usturoi pe jumatate, pe lungime
• scoateti-le miezul (vena verde din interior)
• curatati de solzi file-urile de somon, scoateti-le oasele cu o penseta (daca este cazul) si faceti-le cate o crestatura pe partea cu pielea
• asezonati-le cu sare pe fiecare in parte
• incingeti vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe o plita, adaugati uleiul de masline, untul si usturoiul
• caliti cca 10-20 sec si adaugati apoi cele 2 file-uri cu pielea in jos
• apasati pe ele cu o spatula, pentru a evita strangerea pielii
• sotati pentru cca 1 min, pana cand pielea devine crocanta
• stingeti cu vinul si luati de pe foc
• adaugati apoi lamaia, piperul, rosiile cherry, salvia si sparanghelul pe deasupra
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté si setati pe modul de gatit Low si timpul de 30 min
• asezonati in ultimele 5 min inca o data, daca este cazul.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii