Sosuri condimentate

Reteta Sos de marar cu smantana si supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se toarna peste untul topit si se fierbe la foc moderat.

ingrediente

Pentru 500 g:
   unt - 75 g
   faina - 50 g
   smantana - 200 g
   zahar - 15 g
   marar verde - 2 legaturi
   otet - 10 ml
   supa de oase - 150 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se toarna peste untul topit si se fierbe la foc moderat pentru a nu se forma cocoloase. Se amesteca continuu. Se adauga smantana, otet, supa de oase, zahar, sare, marar si se continua fierberea cca 17 minute.




Sosul de marar se serveste cald, la rasol (vita, pui, peste), etc.


Incearca si Sos spaniol
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de marar cu smantana si supa de oase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.