Sos de mustar

Se fierbe ½ ceasca apa in clocote cu sare, piper, zahar si ardei (cite un praf din fiecare). Se toarna toata faina. Se continua fierberea amestecind

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de mustar
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 1 bucatica mica de ardei iute (facultativ)

Mod de preparare

Se fierbe ½ ceasca apa in clocote cu sare, piper, zahar si ardei (cite un praf din fiecare). Se toarna toata faina. Se continua fierberea amestecind tot timpul, pina se desprinde de pe marginile craticioarei. Se adauga mustarul. Se lasa sa fiarba si sa scada daca este prea subtire, sau se adauga zeama ca sa se subtieze, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci