Sosuri condimentate

Reteta culinara Sos demi-glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul demi-glace se serveste fierbinte.

ingrediente

Pentru 500 g:
   sos brun 425 g
   esenta de oase (glace) 25 ml
   unt 25g
   vin alb 50 ml
   piper dupa gust

mod de preparare

Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute.




Sosul demi-glace se serveste fierbinte, la preparate precum escalop, medalion, etc.


Incearca si Sos de mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos demi-glace" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite