Sosuri condimentate

Sos demi-glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul demi-glace se serveste fierbinte.

ingrediente

Pentru 500 g:
   sos brun - 425 g
   esenta de oase (glace) - 25 ml
   unt 25g
   vin alb 50 ml
   piper dupa gust

mod de preparare

Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute.




Sosul demi-glace se serveste fierbinte, la preparate precum escalop, medalion, etc.


Incearca si Sos de tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos demi-glace" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite