Sos picant

Rosiile fierte in putina apa se dau prin sita. Se fierb din nou pana scade apa. Se adauga zaharul, piperul, sare, mustarul, boia de ardei si se amest

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sfert pahar otet
  • 1
  • 5 kg rosii
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita piper
  • 75 gr zahar
  • boia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Rosiile fierte in putina apa se dau prin sita. Se fierb din nou pana scade apa. Se adauga zaharul, piperul, sare, mustarul, boia de ardei si se amesteca bine.


Se serveste la rasol si fripturi din orice fel de carne. Pentru iarna se conserva pus la sticle, care se fierb in baie de apa.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Chiftelute

Mancare de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc