Sos picant

Se inabusa in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei, se adauga ceapa intreaga, faina, se ame

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50g ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire patrunjel
  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 pahar zeama de carne

Mod de preparare

Se inabusa in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei, se adauga ceapa intreaga, faina, se amesteca, se adauga usturoiul taiat si firele de patrunjel. Se toarna vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba. Se strecoara si se adauga ciupercile. Se gusta de sare si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci