Se fierb separat, sfacla, cartofii, morcovul si mazarea sau fasolea. Se lasa sa se raceasca. Cartofii, morcovul si sfecla se taie felii subtiri si se
Se fierb separat, sfacla, cartofii, morcovul si mazarea sau fasolea. Se lasa sa se raceasca. Cartofii, morcovul si sfecla se taie felii subtiri si se amesteca cu mazarea sau fasolea boabe, ceapa taiata pestisori, ouale rascoapte si castravetele, taiati rotogoale. Se adauga sarea, uleiul si otetul. Se amesteca bine si se lasa sa stea aproape o ora ca sa se patrunda de ulei, otet si sare. Se asaza in salatiera.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii