Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos de hrean cu otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala hreanul, se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune intr-o farfurie adanca. Se adauga uleiul, otetul si sare peste hrean, se amesteca

ingrediente

   o radacina de hrean
   2 linguri de otet
   sare
   2 linguri de ulei

mod de preparare

Se spala hreanul, se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune intr-o farfurie adanca. Se adauga uleiul, otetul si sare peste hrean, se amesteca bine.
Se serveste sosul in aceeasi zi, sau a doua zi, langa peste rasol sau friptura de vanat.



Alta reteta sos recomandata



Sos ciuperci

Sos de spanac

Sos tartar
Incearca si Sos picant pentru peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean cu otet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.