Am mixat cu ajutorul mixerului stick nuca macinata cu usturoiul.
Apoi am adaugat frunzele de busuioc si sarea si am mixat pana cand s-au zdrobit frunzele.
Dupa aceea am adaugat cascavalul ras si am mixat din nou pana la omogenizare.
Apoi am inceput sa adaug uleiul mixand in continuare, panca cand s-au incorporat 90 ml de ulei.
Am pus pesto intr-un borcanel de 180 g si mi-au mai ramas vreo 2-3 linguri in plus. Cantitatea ramasa am mancat-o la cina pe paine, cu rosii. (era fain cu paine prajita dar pe caldura asta n-am vurt sa fac caldura si mai mare cu prajitorul)
Tre sa spun ca a iesti foarte buna. Sincer nu ma asteptam. Ma si miram ce gust poate sa aibe combinatia dintre nuca, usturoi, busuioc, cascaval!?!?! Dar e surpinzator de buna. Abia astept sa mananc cu paste.
Pesto este delicios pe paste sau pe paine prajita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe