Sosuri pentru spaghete

Reteta Pesto Genovese II

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se piseaza usturoiul folosind putina sare pentru a-l inmuia. Se amesteca la mixer sau robot cu mugurii de pin, frunzele de busuioc si patrunjelul. Tre

ingrediente

   3 catei de usturoi
   un praf de sare
   3-4 lingurite muguri de pin
   doua miini de frunze de busuioc
   1 -2 legaturi mici de patrunjel
   90 - 125 ulei extravirgin
   8 lingurite parmezan
   1 - 2 lingurite apa fierbinte de la pastele fierte

mod de preparare

Se piseaza usturoiul folosind putina sare pentru a-l inmuia. Se amesteca la mixer sau robot cu mugurii de pin, frunzele de busuioc si patrunjelul. Treptat se adauga ulei de masline si se continua mixarea pina cind amestecul devine o pasta verde. Daca este prea groasa, se mai adauga ulei. Nu e o problema daca e prea subtire, pentru ca se va adauga parmezan. Se adauga brinza si se amesteca, impreuna cu doua lingurite de apa in care au fiert pastele.
Incearca si Sos de spaghete condimentat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Genovese II" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru spaghete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite