Topesc untul intr-o craticioara la foc mic. Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sar
Topesc untul intr-o craticioara la foc mic.
Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sarea.
Adaug apoi incetisor laptele amestecind mereu ca sa se omogenizeze bine.
Apoi pun pe foc amestecind mereu pina se ingroasa.
Cind e gata o iau de pe foc si pun rapid pelicula, filmul transparent sau cum ii zice, deasupra ca sa nu se formeze pielita si las sa se raceasca.
Cind e rece adaug nucsoara si eventual piper.
Pofta buna!
Reteta Sos bechamel, besciamella, sos alb a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii