Sos Tabasco cu usturoi

Se amesteca ardeii si usturoiul cu o cana de apa. Se tine vasul pe foc pina cind ardeii au fiert. Se paseaza compozitia prin sita. Se adauga restul in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 36 ardei iuti rosii
  • un catel usturoi
  • o lingurita sare grunjoasa
  • 1/2 lingurita sare fina
  • o lingurita hrean
  • o cana otet

Mod de preparare

Se amesteca ardeii si usturoiul cu o cana de apa. Se tine vasul pe foc pina cind ardeii au fiert. Se paseaza compozitia prin sita. Se adauga restul ingredientelor. Se omogenizeaza bine. Se pune compozitia in borcane bine sigilate si se tin la bain marie 10 - 15 minute. La servire se mai adauga otet, daca este nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc