Borsuri

Bors de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalat

ingrediente

   6 fire de ceapa verde
   1 fir de usturoi verde
   4 legaturi de loboda
   2 legaturi de stevie
   frunze de spanac
   o lingurita de orez
   2 buc. cartofi
   o lingura de bulion
   o cana de bors
   o legatura de marar
   patrunjel si leustean
   sare
   boabe de piper

mod de preparare

Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte zarzavaturi taiate fisii, bulionul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea un clocot. La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt.
Incearca si Bors din carne de vaca
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de primavara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite