Borsuri

Reteta Bors de pui cu fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cit sa-l acopere.
Cind da in clocot se spumuieste, dupa care se alege fasol

ingrediente

   1 pui mic
   1/2 kg fasole verde
   1 l bors
   1 pahar de smintina
   sare
   leustean tocat
   2 rosii decojite
   1 ceapa

mod de preparare

Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cit sa-l acopere.


Cind da in clocot se spumuieste, dupa care se alege fasolea de codite si virfuri, se rupe bucati de 2-3 cm, se taie fideluta pe lungul pastaii, se spala in apa rece si se pune sa fiarba impreuna cu carnea.


Cind fasolea s-a inmuiat se pune la fiert o ceapa tocata marunt, se adauga sare si se lasa sa fiarba douazeci de minute, apoi se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri.


Se acreste cu bors fiert si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat si se drege cu smintina batuta cu bors fierbinte.
Se serveste cald, cu ardei iute alaturi.





Alte retete culinare


recomandate:


Ciorba de salata ca la Brasov


Ciorba taraneasca


Ciorba radauteana
Incearca si Bors delicios de iepure vanat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu fasole verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.