Carnea afumata se tine in apa rece cateva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cat s-o a
Carnea afumata se tine in apa rece cateva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cat s-o acopere. Se fierbe descoperit pana cand carnea se desprinde de pe os, se scoate si se curata. Se pune inapoi in oala, cu zarzavatul si ceapa tocate marunt, se mai fierb impreuna douazeci de minute, dupa care se acreste ciorba cu otet desfacut intr-o ceasca de apa calda. Mancarea se parfumeaza cu tarhon tocat marunt care se pune la fiert o data cu orezul si legumele.
Se drege cu ou batut cu smantana si supa fierbinte. Se serveste fierbinte, cu ardei iute alaturi.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba spanac
Ciorba de pui a la grec
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta greceasca usor de pregatit si apetisanta pentru cei care iubesc fructele de mare. A cumparat sotul niste creveti si...
Creveti SaganakiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii