Ciorba de post, o ciorba gustoasa datorita aromei deosebite leusteanului verde.
Ciorba de post are o un gust deosebit datorita leusteanului si borsului.
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Ceapa, morcovii si patrunjelul radacina se fierb in apa cu sare. Dupa 10 minute de fierbere se pun cartofii. Se continua fierberea legumelor pentru ciorba de post. Cand cartofii sunt fierti se adauga pasta de tomate, ulei si bors. Se fierb inca 5 minute. Se adauga leustean verde la ciorba de post.
Ciorba de post se serveste fierbinte, decorata cu frunze de leustean.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii