Ciorbe

Reteta culinara Ciorba de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de perisoare- reteta video"
 
Ciorba de post, o ciorba gustoasa datorita aromei deosebite leusteanului verde.

ingrediente

   1kg cartofi150g ceapa100g morcovi50g patrunjel radacina30g pasta de tomate750ml bors1 legatura leustean verdesare dupa gust

mod de preparare

Ciorba de post are o un gust deosebit datorita leusteanului si borsului.
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Ceapa, morcovii si patrunjelul radacina se fierb in apa cu sare. Dupa 10 minute de fierbere se pun cartofii. Se continua fierberea legumelor pentru ciorba de post. Cand cartofii sunt fierti se adauga pasta de tomate, ulei si bors. Se fierb inca 5 minute. Se adauga leustean verde la ciorba de post.


Ciorba de post se serveste fierbinte, decorata cu frunze de leustean.

Incearca si Ciorba pescareasca acrita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite