Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert. Se prajesc cateva bucatele de slanina. Se pune slanina in ciorba si se face o omleta
Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert.
Se prajesc cateva bucatele de slanina.
Se pune slanina in ciorba si se face o omleta care se taie in bucatele cat mai mici.si se adauga peste salata.
Se pregateste compozitia pentru dres: un galbenus de ou, 2 linguri de faina, iaurtul si smantana se amesteca bine.
Din ciorba care fierbe se ia cate putin si se toarna peste amestec, apoi se toarna amestecul peste ciorba si se mai lasa sa dea un clocot.
Se pregateste usturoiul si mararul.
Se ia ciorba de pe foc si se adauga usturoiul si mararul.
Reteta Ciorba de salata ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov
Alte retete cu legume: Supa de porumb; Ciorbica de pastai
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii