Carnea se curata, se spala si se pune la fiert, pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate, se dezoseaza, iar zeama se strecoara si se pune di
Carnea se curata, se spala si se pune la fiert, pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate, se dezoseaza, iar zeama se strecoara si se pune din nou la fiert. Se adauga legumele taiate cubulete, mai putin ardeii copti. Se lasa la fiert la foc mediu, cca 25 de min.
Se adauga carnea si ardeii copti, curatati si taiati cubulete, rosiile taiate si se mai lasa la fiert cca 15 min. Se adauga borsul (fiert in prealabil), se potriveste de sare si se pune verdeata.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii