Burta de vita se spala si se curata, frecandu-se cu malai si apa. Se lasa apoi sa stea in apa rece, amestecata cu trei sferturi din cantitatea de otet. Morcovul se curata, se spala si se taie in cubulete. Carnea se taie si se adauga in vas, impreuna cu rasolul si cu morcovul. Se lasa pana se inmoaie burta si poate fi taiata cu usurinta. Se pune la fiert, taiata in fasiute subtiri, impreuna cu carnea, scoasa de pe os si taiata in bucatele. Se spumeaza si, dupa 35 de minute, se adauga oul batut, impreuna cu smantana. Se pune apoi sare, piper si verdeata tocata fin.
Se serveste fierbinte, cu ardei iute. Dupa gust, se mai poate adauga otet sau mujdei de usturoi. Alte retete ciorba recomandate Ciorba radauteana Supa de rosii Ciorba dovlecei
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe