Pentru ciorba din pipote de pui (a la grec) pipotele de pui se curata si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba din pipote de pui (a la grec) pipotele de pui se curata si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Apa se fierbe impreuna cu pipotele de pui, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac, patrunjel radacina si cuburile MAGGI. Cand pipotele de pui si legumele sunt fierte, se pun orez, iaurt (sau smantana) si se mai fierb cca 10 minute. Se adauga sare de lamaie, marar, sare si se mai fierb cca 5 minute.
Ciorba din pipote de pui (a la grec) se serveste fierbinte.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii