Ciorbe

Reteta Ciorbita de vacuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monyk postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura vegeta. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi

ingrediente

   1/4 kg carne de vacuta
   1 conopida mica
   1 ceapa mica
   2 morcovi mici
   1 patrunjel mic
   1 ardei verde mic
   1 lingura otet
   3 linguri bulion
   sare
   vegeta
   piper alb
   tarhon
   leustean
   2 catei usturoi

mod de preparare

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura vegeta. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.

La sfarsit, se adauga piperul, sare daca mai e nevoie, frunza de leustean, tarhonul si cei doi catei de usturoi maruntiti.
Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar e important sa fie fierbinte
Incearca si Ciorba ruseasca cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.