Legumele sa fie taiate potrivit de mari, doar sfecla rosie data prin razatoare. Intr-o craticioara punem ceapa la inmuiat intr-o lingurita de ulei. Cartofii ii taiem in patru. Cand ceapa a devenit usor transparenta, adaugam restul de legume completam cu apa clocotita, cat sa le acopere, mai bine de un deget acoperim cu un capac si lasam la foc mediu, sa fiarba. Intre timp facem perisoarele Punem orezul la fiert atat cat sa se faca pe jumatate. Cand orezul s-a racit, se amesteca intr-un bol, impreuna cu branza, galbenusurile, sare, piper si faina. Se da la rece 15 min sa se intrepatrunda ingredientele. Apoi punem la fiert o craticioara cu apa si cand au trecut cele 15 min si apa a inceput sa clocoteasca, dam focul la moderat si cu lingura punem perisoarele in apa, fara grija. Nu dureaza mult, cam 7 min, si perisoarele se ridica la suprafata, semn ca sunt gata. Se scot pe o farfurie Se pun peste ciorbitza de sfecla , in momentul servirii, ca sa fie mai apetisante privirii, si restul se tin acoperite cu folie la frigider, chiar si trei zile.
Ciorba se serveste calda.
Reteta Ciorbitza de sfecla rosie cu perisoare din branza a fost propusa de nico-vya Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe