Gazpacho se poate bea, si atunci va fi nevoie sa-l faci mai lichid, sau se poate manca asemeni unei supe, moment in care va trebui sa adaugi mai putina apa si mai multa paine.
Taie rosiile, castravetele si ardeiul gras cuburi si pune-le pe toate intr-un blender incapator.
Scoate semintele din ardeiul iute si adauga-l deasupra impreuna cu usturoiul.
Pune painea, uleiul de masline, otetul si apa rece peste restul ingredientelor.
Blendeaza pana vei obtine o compozitie omogena.
Trece apoi toata compozitia printr-o sita.
Potriveste de sare si piper si lasa-l la rece cateva ore.
Pentru decor eu am ales sa folosesc putin ou fiert. Este strict optional.
Savureaza aceasta supa indiferent de anotimp. Este fresh si foarte usor de facut .
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii