• decojiti dovleacul si il taiati-l cubulete mici • decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cubulete
• decojiti dovleacul si il taiati-l cubulete mici
• decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cubulete mici
• puneti-le la fiert cu o lingura de sare
• in momentul in care au fiert scurgeti intr-o oala zeama (o veti folosi mai tarziu)
• tocati busuiocul marunt si adaugati-l peste legume
• mixati legumele impreuna cu busuiocul in blenderul Oster Classic Pro
• intr-un castron amestecati smantana cu cate un polonic de zeama – incercati sa o aduceti la aceeasi temperatura cu zeama, incet, pentru a nu se taia
• in momentul in care ati incorporat 7 polonice de zeama cu smantana, adaugati-o peste legumele pasate si le puneti inapoi pe foc
• micsorati focul si dati branza de burduf prin razatoare
• incorporati si branza de burduf si amestecati pentru inca cateva minute pe aragaz, la foc mic
• prajiti semintele si puneti-le in castron, ca un decor delicios deasupra supei
• optional, o puteti servi si cu crutoane sau cu bucati de chorizo prajit.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii