Supa crema de legume este o supa consistenta, delicioasa si ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala legumele, se curata de coaja, se taie in cuburi si se pun intr-o oala cu putina apa, respectiv cat sa le acopere. Se lasa la fiert. Cand s-au fiert, se ia oala de pe foc si se paseaza legumele cu ajutorul unui blender, pana ce se obtine o supa cremoasa. La final se adauga verdeata proaspata, tocata marunt.
Supa se serveste impreuna cu paine de casa prajita sau crutoane (bucatele de paine coapta in cuptor, cu putin ulei de masline, usturoi si condimente).
Pofta buna!
www.ideidelicioase.blogspot.ro
Supa crema de legume se serveste calda, cu verdeata tocata pe deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii