• curatati legumele si taiati-le cuburi
• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece cel putin jumatate de ora
• puneti 3 litri de apa la fiert si adaugati morcovii, telina, pastarnacul si ceapa, condimentati cu sare si piper, cimbru, maghiran si foi de dafin
• cand legumele sunt fierte, adaugati lintea scursa de apa, usturoiul taiat rondele si costita afumata
• lasati pe foc inca 15-20 de minute, apoi scoateti costita si foile de dafin
• scurgeti putina supa intr-un castron si puneti legumele in
blenderul performant Oster Reversible• mixati pana obtineti o crema fina, adaugand din supa oprita daca mai este cazul, pana ajungeti la consistenta dorita
• taiati costita fasii si puneti-o din nou in supa
• presarati deasupra frunze de coriandru proaspat si seminte de chimen
Pofta buna!
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe